You're the closest to heaven that I'll ever be

Idag har jag varit fruktansvärt effektiv. Fikat med Matilda, fixat med alla räkningar, städat rummet kliniskt i 2 timmar, promenerat med Jessie osv. Myste ner mig till Björnbröder och somnade direkt, vaknade nu och kan inte somna om. Det är ju skönt. Imorgon ska jag få en överraskning!! Taggad schejejejj. Godnatt ♥


My heart is freaking out when I held ya

Mina finaste ungar kom och väckte mig imorse, kan inte komma på ett annat bättre sätt att bli väckt på! Finaste i hela världen. Körde på stort nyss och släppte en jävla bomb som jag hållt inom mig för någon jag tänkt på 7 dagar i veckan alldeles för lång tid. Skönt. Iallafall, eldsjälsgalan med fina vänner, god mat osv. Behövdes. Imorgon ska jag spendera timmar med fina Matilda! Det blir ju grymt det. Vi hörs på va.


Lights will guide us home

Slog precis rekordet i telefon-samtal-längd. Känns bra. Lärorikt. Som fan. Nu: kaffe-dusch-frulle-pappa-stan.


Det kommer svida till, men jag behöver det


Det är så mycket drama nu. Spenderat några kvällstimmar längre ner på byvägen och lättade hjärtat lite. Imorgon ska jag umgås med Josefine. Det bli'la bra de'. Nu ska jag nöta "Jag är Zlatan". Puss


Du har ditt eget facit för rätt och för fel


Mina fina änglar och världens lyckligaste moster


Kuschan Wizdom


Fredag 23/12

Nyss läste jag någonting som fick min hjärna på helspinn. Fördomar. Vill försvara, förklara, skrika ut att det är fan inte jag. Men varför ska jag försvara något som jag själv vet till 110% att jag inte gjort? Men varför i helvete gör de då så ont i mig att nån tror så om mig? Jag bryr mig för mycket om vad människor tycker.

Iallafall, har haft en sjukt trevlig uppesittar kväll med ord som fick mig att må bra hur omständigheterna än är och hur tomheten än skriker. Ärlighet varar längst, sju dagar i veckan. God jul och allt sånt där.


Min nya livskamrat


Tatueringsresultatet i onsdags. Grymt nöjd scheeej! Dom 2 människorna jag värdesätter högst i hela världen kommer alltid finnas med mig nu vart jag än går. Nu ska jag krypa ner i min stora huvtröja och invänta sista minuten julklappshopping imorgon.

At least I did it with a little bit of dignity

Har bara gjort nyttiga saker idag. Åkt till pappa, solat, promenerat, pluggat och tittat på en kärleksfilm och blev lycklig. Filmen va nog mest nyttig för mig tror jag. Imorgon: Onsdag: Spännande.

Belief make things true, things like you, you and I


I wan't a ticket to anywhere, maybe we could make a deal? Maybe together we could get somewhere

Att ett litet långt telefonsamtal kan förändra så mycket ♥

Josse ligger snarkandes uppe, måste krypa ner med henne snart om jag ska orka hela dagen imorgon. Har så mycket att se framemot nu! Sjukt kul. Och jag vet att jag kan klara allt så länge viljan finns där.


I will learn to dance alone


And the games you played




Hade kanske världens bästa lördagskväll med mina finaste små hjärtan i Jädraås. Klädde granen, åt god mat, kollade på film och somnade tidigt. Idag har jag myst sönder med dom medan Johanna och Andreas var i Valbo. Usch vad jag mår bra nu! Behövde de där så inni helvete.


Världens världens världens bästa och finaste människa


I'd go black and blue. I'd go crawling down the avenue.


Efter att ha legat inne totalt jävla rastlös cirkus 3 dagar så va hockey-kik uppskattat idag. Josefine sover så ska väl krypa ner med henne. Fredag imorgon, sen får jag pussa på mina finaste hjärtan igen.

I carry your heart with me (I carry it in my heart)


Onsdag 14/12

Känner mig naken, blottad, fet, ensam, arbetslös och ful. Är ledig fram till tisdag, jullov onsdag. Värt. Nu förstår jag hur alla arbetslösa stundenter känner sig. Den enda lyckan i livet just nu är att jag ska få kramas med mina ungar på lördag, och tatuering nästa onsdag. Fint.

Maybe you should eat your makeup so you can try to be pretty inside, bitch.

 


Just a memory of your face


Det är väl klart att jag inte kan somna. För mycket tankar och sånt jävla onödigt som jag bara vill kasta bort. Jag har tillochmed pluggat. Lämnat in en uppgift. Jag vet inte ens varför jag skriver det. Det är som att säga att jag tränar så har jag vart på gymmet 1 gång på ett halvår.

Och jag ska aldrig mer ge mitt hjärta till någon som saknar förmågan att förstå

Från och med nu.


And I wonder if I ever crossed your mind


Ligger och är dösjuk och önskar att det va förra helgen istället. Huvudvärken vägrar släppa och det enda jag gör är att sova. Imorgon är det fredag iallafall, lite lycka i livet. Behöver en pistol. Orkar inte.

Tisdag 6/12

Vaknat alldeles för tidigt, men det gör ingenting det. Fick iallafall sömn inatt. Nu: Mysfrukost med hjärtat.

Måndag 5/12


Fin helg. Fruktansvärt enformigt, men vi klagar inte. Har lika roligt ändå. Dock avslutades helgen med att både jag och josefine förlorade en varsin betydelsefull person i våra liv. Nu ska vi baka pepparkakor. Mys!

Fredag 2/12

15 timmars sömn inatt. Hela dagen har facebook spårat ur om att bocken brunnit ner. 1 vecka fick den stå. Det går bra nu kompis. Snart kommer Josse hit, vinglas och fixning, sen stan och möta upp vinhaggorna.

Idag fick man ett flygplan i chokladkalendern.

Torsdag 1/12

Myste ner oss i soffan med julmusik och njöt igår. Fruktansvärt fint! Idag har fina Jennifer och Ellen varit här. Imorgon blir det massa sånt där roligt ni vet. Åh ja, det är väl sådär jävla bra som det någonsin kan va nu.


Lycklig


RSS 2.0