Lyckorus

Är så fruktansvärt nöjd med min tillvaro just nu. Hade en sjukt bra kväll igår. Träffade så fina människor och allt va så jävla trevligt. Hade bakishäng på stan med min vackra Formgren. Packat resväskan. Min finaste kom förbi och jag fick kramas. Hur kan man ens hinna sakna någon på bara 2 dagar? Avslutade med ett telefonsamtal på 2h med CK, planering planering. Imorgon kommer finaste och myser ner sig igen när jag vaknar. Sen ska vi bara döda hela dagen så det blir tisdag någon gång. Är så lycklig nu. Mår så jävla bäst. Är kär. I livet. Och i han.
 

White blank page

You desired my attention, but denied my affections

Måndag 14 augusti

Idag började mitt liv som arbetslös och jag är redan trött på det. Sökte tillochmed ett jobb i Sandviken idag. Så arbetslös är jag. Men myser på ändå. Myste ner mig på Astners altan med en kopp kaffe och söta kvinnor i sina bästa år ikväll. Fint. Men det här med att mamma satt vid datorn 23:10 när jag kom hem. Kan ej släppa det.

Ur mobilen


Störst av allt är kärleken


Bakishumor.


Thursday night out

Fruktansvärt trevligt igår med mina små grogghaggor. Men som vanligt inte lika trevligt idag. Sovit sen jag kom hem vilket resulterar i ungefär 7 timmar. Nause låtar spelas fortfarande som klockor i huvudet på mig. Sjukt, skadad för livet. Nu är jag nyduschad, människa igen, och har precis kokat min andra kopp te. Gott. Och jag slipper sova själv inatt vilket är ovärdeligt just nu. Imorgon blir bra. Älskar att det bara är fredag. Myser ba'.

Onsdag 9 Augusti

Blev väckt av mina fina små änglar imorse och fick kramas med dom någon timme innan Amanda kom förbi en sväng och delade på några koppar rivet, fotbollskik med Jessie, cykeltur hem i spöregnet och avslutade med skräckfilmsmys med J:et. Bra dag. Nu ska jag krypa ner bredvid hjärtat och kramas. Godnatt

Molnen är trasig älskling


Mitt älskade hjärta


Kärlek som aldrig dör ut


I hear you're asking all around, If I am anywhere to be found, I have grown too strong to ever fall back in your arms


Soulsister


It's to cold outside for angels to fly, angels will die


You can take everything I have
You can break everything I am
Like I'm made of glass
Like I'm made of paper
Go on and try to tear me down
I will be rising from the ground
Like a skyscraper, like a skyscraper

Maybe I'm a girl who's in the middle of something that she doesn't really understand

Jag lever kanske alldeles för mycket för stunden. Tänker aldrig att jag borde tänka några steg framåt. Lever på min egna impulskänsla. Ibland känns det bara som att jag väntar på något. Att jag vaknar och sen under hela dagen väntar på att det ska hända något. Att nått har rasat. Jag lever varje dag med att hjälpa min mamma med allt hon inte längre förstår sig på. Jag klagar varje dag på henne. Säger att hon måste lära sig även fast jag vet att det är försent. En del av mig har ju vant sig, men en del av mig har och kommer nog aldrig acceptera att det är som det är. Men jag hatar det inte längre. Hon ger mig så mycket mer än vad jag någonsin kan ge henne. Jag lever varje dag med risken att ha förlorat min pappa när jag vaknar. Att dem säger ”nu har han somnat in” ”nu gav kroppen upp”. Jag är så jävla förberedd nu. Jag hade dödat för att ha han hos mig jämt, men det hade nog dödat mig att ha det. Varje dag önskar jag att jag kunde ringa honom och berätta om min dag och att han nästa dag kommer ihåg den. Nu har vi lite ombytta roller. Jag tar hand om honom. Berättar vilken dag det är. Vilket år. Säger att han inte får ge upp för det har han lärt mig och nu måste han bara själv bli påmind om det. Det är inte jobbigt eftersom det ger mig så mycket att få se hans tacksamhet. Men ibland behöver jag bara att han tar hand om mig. Jag får aldrig tillbaka det. Och det dödar mig att folk inte förstår det. Ibland kanske man behöver må piss för att må riktigt bra igen, och ibland behöver man antagligen tycka synd om sig själv för att sen inse att det inte är till någon nytta och att livet egentligen bara blir vad man gör det till. Jag är så mycket starkare nu och därför är jag glad att det just är som det är. För vad hade jag lärt mig om livet annars. Ingen känner mig bättre än jag, och ingen vet hur långt jag kan gå. Jag helt ärligt skiter i hur många som tappat hoppet om mig, som säger att jag inte kommer klara det, att jag skiter i allt. Fuck you. Alltså verkligen; Fuck you. För jag har kommit ända hit. Och det är längre än vad ni någonsin kommer komma. God natt.


Don't wanna be Obama self

Bra helg med fina tjejer. Bakishäng med Jessiefo. Jobb, kaffehäng och nu soffläge hela dagen. Fick mitt avslut som jag väntat på i alldeles för lång tid. Känns förjävla bra. En gång ett svin, alltid ett svin. Sen det här med oärliga människor. Avgå. Vill åka utomlands typ igår och vill att vi ska åka till Norge helst förra veckan.

Hjärta


RSS 2.0