Midsommar 2012

Hade världens finaste midsommar med sjukt härligt gäng och på det finaste stället i världen. Sol, öl, skratt, hav. Bäst. Sliten krigare har precis vinkat av sin andra halva. Nu ska jag mysa. Hörs på fest.

I hope you don't mind that I put down the words how wonderful life is when you're in the world


Ah här ligger jag och bryr mig. Elina har precis left the house skjutsade ner henne med mitt vrålåk. Pratar även kärleksproblem med en 11 åring på fb-chatten just nu. Hennes kärlek går i 7an men är kort så de är lugnt säger hon. Tänk om kärlek vore så enkelt då. Saknar Jessie och hon har vart borta i ungefär.... 2 dagar. Mm men imorrn ska jag till tandis innan dom dödshotar mig och sen ska jag dricka vin så livet är väl ungefär på topp ändå. Midsommar kommer bli bra. För jag ska vara där jag trivs som bäst. SÅATTEEEE hörs på fest.


Det löser sig


Linnea Henriksson - Lyckligare nu

Jag har sökt den värmen
Den värmen som man får när nån är hemma
och inte bara plötsligt går sin väg
och varken säger vart han ska och vad han gör
Det är väntan som fördärvar och förstör

Jag har vakat många nätter
Förhandlat med mig själv
Jag har sagt "du borde lämna denna mannen nu ikväll"
Det tog allt för många år
för mig att äntligen bli fri
Det har slitit mig itu
Det fanns ingen bara du
Men jag är lyckligare nu
Jag är lyckligare nu

One more fucking love song, I'll be sick



Hade en sån där helg som va riktigt braaaaa. Tog det så jävla lugnt igår så jag nästan somnar när jag tänker på det. Så jävla värt. Nu ligger jag här och lyssnar på Justin Bieber å vill gråta för jag har precis sagt hejdå till min finaste granne of all time för 5 veckor framåt. Nu ska jag duscha hejdo.


Fuck you, fuck you very very much

Ja jag saknar att du ringer 2 min efter att jag hoppat på bussen för att du glömt säga att du älskar mig och ja jag saknar att du säger att det finns ingen annan än mig för dig och ja jag saknar att ligga i din famn när jag somnar och jag saknar att du sjunger fel i låtar och jag saknar att du vill bråka på fyllan men inte kan slåss och jag saknar att du alltid köpte fula grejer till mig och jag saknar att du åkte flera mil för att få se mig en kväll och ja jag saknar att du bärde hem mig när det regnar och jag saknar att spela super mario med dig och somna skrattandes och jag saknar äta jordgubbar utan socker i din säng och ja jag saknar dig din jävel du behöver inte riva upp allt jag byggt upp fuck you jag hatar inte dig men jag hatar vad du gör med mig


When I'm down down down come and pick me up


Här sitter jag:) detta är min auditionbild:) hoppas jag kommer med:) maila gärna topmodel_93girl@hot..:)

Har haft finaste kvällen med mina fina tjejer. Imorgon blir det också en fin kväll. Plus att min fina mamma fyller gammel tant! Kul för na. Kul för mä. Seriöst ni som inte har sett videon på aftonbladet med björnen osv måste kolla på den. Män snälla nan!! Nu ska jag sova kurera osvosv promenad tidigt imorgon och köpa flowerpower.


När du strippar och klär av dig är de samma grej


Vart sängliggandes i flera jävla dagar och orkar inte de mer. Är lika pigg som jag är på den där bilden. Men idag ska jag ta mitt feta arsel och åka in till stan för att se levande människor, träd, djur, känna lukten av kaffe och få prata med någon om det så är en främling på tåget. Har inte rökt en hel cigarett på 3 dagar. Inte skrattat på 3 dagar. Inte druckit kaffe på 3 dagar. Inte kramats på 3 dagar. Inte pussats på 3 dagar. JAG ÄR TOM.


Studenten 2012


Har haft världens bästa vecka med världens bästa klass. Helt otroligt vilken lycka. Nu är man fan inte lika lycklig när man ligger helt utslagen i soffan med feber, huvudvärk och hosta. Men ändå så jävla värt. Frågan är hur mycket man kan sova??? 72 timmar om dygnet typ. Så jävla sliten.


So what we get drunk, we're just having fun


Imorgon börjar studentveckan. Så. Jävla. Taggad. Gosse. Blir nog många minnen för livet vaaaaaa!!
Hade finaste avslutningsmiddagen för finaste Amanda i fredags, men fy i helvete vad det sved i hjärtat när hon kom och sa hejdå imorse. Men hon är så jävla värd det här även fast de kommer bli tomt.
Nu är det destenation Brynäs och mys med Formgren innan helvetes veckan brakar loss mina kära ungdomar, ta de lugnt och andas djupt:) drick inte för mycket man kan ha kul nykter:) puss och kram:)


RSS 2.0