Stockholmsmys


Haft en helt underbar helg i Stockholm med hjärtat. Skönt att göra något annat någongång. Fick träffa fina Teo som jag saknat så mycket. Kom hem idag, kramats lite med mina prinsessor, Amanda kom, tog mitt första dopp och bara MYYYST. Nu ska jag sova strax, jobb 7-16 imorgon sen Ön för sista gången i våra liv. Sorgligt va?

Ur kameran


We could have had it all


Bra helg. Mitt hjärta kom hem och jag grät. Vi drack vin och dansade. Igår va de bakishäng med JG. Uppstigning 06:00 imorse för jobb 7-16. Helt slut. Ska gå över till min älskade granne och umgås lite innan jag måste sova för jobb imorgon igen. Kanske Ön på kvällen med vackra tjejer om orken finns. Nu är de klent i kroppen alltså.

Att allt det bästa inte hänt än

Haft fredagsmys med min lilla göteborska hela kvällen MYSIGT MYSIGT. Jag fick gråta till Blue Valentine och hon fick sitt bootycall. En annan måste väl köpa en pojkvän för augustilönen. Imorgon ska jag få träffa min älskade underbara Jessiefo efter 5 veckors tortyr av tomhet. Och vi ska dansa bonne dansa.

Kärlek är ett brev skickat tusen gånger


How am I supposed to live without you now that I've been loving you so long

Åh så slut jag är som människa nu. 10 timmars på stående fot i obekväma skor är för mycket för Hammargren Linnéa. Det är bara att kämpa på. Träffade fina människor idag. Drömmen om Norge kommer närmare. Jessie kommer hem om ynka 2 dagar. Mycket går mycket bra nu kompis. Helgen kommer bli perfekt. ♥

Vindarna blir varmare då


Bästa helgen på väldigt väldigt länge. Fick somna i världens bästa famn i lördags. Lycklig. Dock mår jag inte så förjävla bra nu. Börjar ordna upp sig iallafall. Rökfri i 2 dagar= beställer kläder för pengar jag inte har. Såäresåäresåääääre. Vill ha helg och MIN JESSIE min fina fina jessie som kommer hem. + Att jag kan ha min nya klänning på mig då. + Lägenheten på brynäs. Aah fint.

Även att jag har en rubrik från per gessle. Hur B. Vem är jag ens? Ah har iallafall ÄNTLIGEN bytt efternamn så heter nu Linnéa Hammargren vilket är sjukt ovant men kommer bli så fint så fint. Hejdo.

The things you love you loose

Sitter som en naken hund i min säng och väntar på Josse. Färga håret, dricka ett glas rosé, fixa till imorgon. Blue jobs. Kanske svänger förbi Mrs. Astner och slår några slag med brännbollsträ't. Blir bra det här.

Mitt liv, min kärlek, min bästa vän


Till sista andetaget ♥

To little to late

Fall down seven times
Stand up eight

Juli kärlek


In life we do things.


Bring back those nights when I held you beside me


Somnade tidigt för att vara mig igår så vaknade pigg vid 9 imorse, vuxenpoäng va?

Världens finaste ♥


It's the only one you've got


Det bästa med att vara tvilling är att den ena kan vara nere och underhålla släkten medan den andra vilar lite i sängen. Jag är alltid den andra. Bästa dottern, mostern, fastern, kusinen, syskonbarnet, tremänningen i världen.

Hurra hurra för Linnea och Petter idag

Idag fyller dessa små rundbollar 19 bast. Och jag är den enda som är vaken. Och mamma. Men det är OK.
Snart kommer alla syskon med ungar så snart blir det fullt hus. Tårta och grejer.

Stoned Heart, Machine Gun


Hemkommen från Amanda. Pratat med arbetsförmedlingen hela morgonen känns det som men nu är det klart. Ska hjälpa mamma lite nu sen blir det ryggläge hela dagen. Känns i kroppen att man gick upp tidigt imorse. Blö. Sämsta vädret även. Imorgon blir en ung blondin och hennes tvillingbror äldre. Mysigt va.

Du är det sista jag tänker på innan jag somnar och det första jag tänker på efter jag vaknat.


Med en sång från hjärtat

Har bosatt mig hos Amanda hela helgen. Vi har gjort absolut ingenting och det har vart så jävla skönt. Skrattat till tårarna runnit, druckit vin, spelat kort, käkat kinamat, gråtit till kärleksfilmer, spelat supermario och skrikit åt varandra. Perfekt helg. Nästa helg är det lyraaaan dötaggad. Nu ska Mandi hjälpa mig med vuxna grejer så jag är beredd för mötet hos arbetsförmedlingen imorgon. 12 dagar kvar till Jessie kommer hem. Kram och puss

Nytt och blått på barnkalas


Jag är med men ändå aldrig riktigt där


Happy-time dag med J:et på stan, en klänning rikare och en bit tacotårta fetare. Hade middagsbjudning med favoriterna. Mysigt! Skit bra va. MM okej. Imorgon ska jag till jädraås och fira mitt älskade hjärta som fyller 7, snart lika gammal som moster ju. Börjar jobba snart kryper i fingrarna måste få ruuuuutiiiiiiin. Luktar Karlstad en sen helg i Juli, bästa skiten. Och jag ska få dansa bugg på min födelsedag, bästa skiten.

Nått annat än det här

Även om allting är förstört nu; så finns bilderna kvar och det är dom som jag sparar
Jag tänker att kanske kan det finnas ett värde i allting ändå

Hur det än är är det värt allt besvär, fast det aldrig kan bli som det va
Men tack för allting, alla fina ord, som nu skriver om sig

Jag tar våra minnen, gör om dom till nåt fint, nån slags verklighet jag sparar
Jag sparar allt, alla minnen, sorterar rättar till
Gör allt fint igen och sparar

Jag sparar på allting även på dagar då allt inte var perfekt
För mig är det allting, varje minut som räknas när dagarna har tagit slut.
Så jag sparar, tar våra minnen och gör om dom till nått fint
 
Nån slags verklighet jag sparar

Det här med tidiga tandläkarbesök

Gled in hos tandläkarn lika a baws 09:10 idag fortfarande helt ställd över hur jag kunde komma upp ur sängen så tidigt. Kanske för att jag inte orkar gå runt som kapten tandlös. Mamma har fixat kaffe och frukost ute i solen SÅ NU SKA VI HA MORGONMYS. Fick ett väldigt intressant samtal inatt. 2 tillochmed. Det förändrade en del. Kanske va det bra. Kanske inte. Hörs på ockelbo-hemma-fest. Puss

Hon viskar att hon har lyckats att bli van

-

Googlar på låttexter att skriva här men hittar ingen

Har sovit i ungefär 72 timmar dom senaste 2 dagarna. Tröttast. Fixat alla möten med AF idag som den arbetslösa student man är, även fixat tid så att jag kan fixa tänderna imorgon sen dejt med J:et innan hon reser iväg söderut några dagar. Vart är min sommardejt??? har alltid haft en. ÄR DET FÖR ATT JAG ÄR TJOCK ELLER? mm det är frågan. Nu ska jag krypa ner i min nybäddade säng med Harry, godnatt.

Midsommarkärlek


Marknadshelg

Sjukt fin helg med mina fina. Förutom en del undantag. MENMEN life goes on osvosv.
Idag är en perfekt dag att göra skillnad så det tänker linnea louise norman 930710 göra.
Jag är trött på det här, faktiskt. Trött på att vara på samma ställe. Vill göra något annorlunda.

RSS 2.0